Insinööritoimisto Aulis Bertin Oy

Insinööritoimisto Aulis Bertin Oy on ikkuna-, lasitus- ja lasirakenteiden suunnitteluun erikoistunut itsenäinen insinööritoimisto.

Toimisto on perustettu vuonna 1984 ja sen toimipaikka on Harjavallassa.

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja on Aulis Bertin, joka on myös yksi pääomistajista.

Insinööritoimisto Aulis Bertin Oy on valittu suunnitelmistaan vuoden 2000 lasirakentajaksi. Yritys on myös saanut vuoden tuottava Idea -palkinnon sekä ollut mukana ryhmässä, joka on voittanut Helsingin rautatieaseman lasikatteiden suunnittelukilpailun sekä vuoden 1995 Lasirakennuspalkinnon. Toimistossa on suunniteltu yli 600 uudisrakennuksen ikkuna- ja lasirakenteita sekä lukuisia saneerauskohteita.

Yrityksen toimialaan sisältyvät ikkuna-, lasitus- ja lasirakenteiden suunnittelun lisäksi alan tarjous- ja urakka-asiakirjojen laatimiset sekä rakentamisajan asiantuntijatehtävät, lasilevyjen lujuus- ja turvallisuustarkastelujen suorittaminen, tuotekehityshankkeet, asiantuntijalausunnot ja -luennot sekä artikkelit ammattilehdissä, alan patenttihakemusten ja tutkimusselostusten laatiminen. Yritys on myös kehittänyt ikkunoiden ja lasirakenteiden suunnittelussa tarvittavia laskentamenetelmiä sekä ATK-ohjelmia omaan toimintaansa.

Suunnittelukohteitamme

  • Lasi-Iglut, Kakslauttanen, Sodankylä

    Ideointi, sähkölämmitteisten lasirakenteiden ja lasituksien suunnittelu niin, että iglussa ei ole muuta lämmönlähdettä ja että iglusta pystytään revontulet havainnoimaan aidosti. Kohde sai tunnustuspalkinnon "pre-award" Matka 2005 - messuilla.


  • Tallinnan taidemuseo Kumu, Tallinna

    Lasi- ja lasitusrakenteiden suunnittelu.


  • Kylpylähotelli Blue Lagune, Islanti

    Lasiportaat- ja kaiteet. Suunnittelu ja lujuustarkastelut.

  • Näytä lisää suunnittelukohteitamme